Le Grand Propriété

Fastighetsmäklare


Fastighetsmäklare Gabriel Augustsson anstränger sig för att alltid utvecklas och utmanas i fastighetsmäklarrollen. Med erfarenhet från förmedling av över 1 000 bostäder under 10 år som fastighetsmäklare är fokus att agera långsiktigt och med konstant hög kvalitet. Den självklara affärspartnern för alla som vill köpa eller sälja en bostad. Han har en gedigen portfolio av exklusiva fastigheter sålda. Den största delen av förmedlade bostäder är bostadsrätter och villor.

 

Gabriel har flera gånger toppat listorna för mest anlitade mäklare och har i flertalet år varit topp 10 i tävlingen Årets mäklare. 

 

”Har haft Gabriel som ansvarig mäklare på flertalet bostäder genom åren och är mer än nöjd. Levererar varje gång med ett proffsigt jobb. Rekommenderar honom starkt!”

– Kundomdöme

 

Gabriel studerade på fastighetsmäklarutbildningen i Malmö med kandidatexamen i fastighetsvetenskap. Han älskar livet i Stockholm, bosatt i bostadsrätt mitt i stan. Med rötter i Södermanland känner han även starkt för landskapet där och ägnar sig på fritiden åt bland annat jakt i samma län. Kombinationen gör den bästa helheten.

Fastighetsmäklare

Gabriel Augustsson

073-395 45 95
gabriel@legrandpropriete.se
Gabriel Augustsson

Fastighetsmäklare


Ericas tre ledord som mäklare är: genuint engagemang, driv och trovärdighet. Med Erica som mäklare kommer ni tillsammans att skapa er de rätta förutsättningarna för en riktigt bra bostadsaffär. Erica är en hästtjej som förstår vikten av hårt arbete, och en gnutta envishet. Hon älskar kontrasten mellan storstadspuls och en ledig dag med naturen nära inpå.

Fastighetsmäklare

Erica Lamberg

073-330 27 03
erica@legrandpropriete.se
Erica Lamberg

Kontorschef


Lovisa Björkman brinner för fastighetsvärlden och har stor vana av bostadsaffärer. Hon innehar en Masterexamen i företagsekonomi efter studier i Stockholm. Lovisa är operativ kontorschef med fokus på affärsutveckling och kundkontakt. 

Kontorschef

Lovisa Björkman

08-38 87 55
lovisa@legrandpropriete.se
Lovisa Björkman

Art director


I rollen som Art director styr Hanna Blomstrand den kreativa processen samt överblickar formgivning & produktion av marknadsmaterial. Hon bär med sig spännande influenser från studier på anrika Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp och är bland annat pristagare i Årets balkongdesign på Nordiska trädgårdar 2016.

Art director

Hanna Blomstrand


ostermalm@legrandpropriete.se