BOKA DIN LÄGENHET NU! TREA/FYRA MED BALKONG NÄRA MÄLAREN


Boka din lägenhet idag! 10 lägenheter är bokade, bara 2 lägenheter kvar till byggstart. Härlig trea/fyra med utsikt över Mälaren i Härad Strängnäs. Boendekostnad från ca 5 995 kr/mån vid 85% belåning. 87 kvm i ett plan med stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheter i entréplan har en/två uteplatser. Idylliskt boende med närhet till natur och Mälarens omgivningar. Samtidigt nära påfart på E20 som tar dig till Strängnäs på 6 min och Eskilstuna på 20 min. 10 min med buss 820 till Strängnäs. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre rymliga sovrum. Badrum samt gästtoalett. Detta är en unik chans till en drömlägenhet med riktigt låg boendekostnad tack vare förmånlig avgift och låg insats för en helt ny bostadsrätt. Idylliska Härad erbjuder förskolan Äppellunden, badplats, stall, fotbollsplanerna med kyrkan invid, vackra promenadstigar, Härads motorstadion och Arsenalen. 7 min Solberga köpcenter med bl.a. Coop, Willys, bra utbud av större butiker och restauranger.

PLANLÖSNING

Lägenheterna är noga planerade för att erbjuda maximal komfort och funktionalitet. De är ritade som 4 rum och kök men kan även levereras som härligt rymliga 3 rum och kök. Varje lägenhet är utrustad med både ett stort badrum och även ett separat gästtoalett. I badrummet finns utrustningen dusch, toalett, handfat, spegel, tvättmaskin och torktumlare.

I entréhallen möts man av ljus och plats för förvaring. Lägenheten har fönster i två väderstreck (tre väderstreck för hörnlägenheterna). Öppen planlösning mellan det rymliga köket och vardagsrummet. Kök/vardagsrum är totalt cirka 33 kvm och rymmer rejält matbord och soffa med vardagsrumsbord. I detta rum finns 5 (i hörnlägenhet 6) glaspartier som skapar härlig rymd i rummet. Från vardagsrumsdelen kommer man ut till balkongen/uteplatsen. Tre rymliga sovrum med plats för förvaring.

Till lägenheterna som är 87 kvm hör ett ca 2,8 kvm stort externt förråd med ingång utanför entrédörren. Sutteränglägenheterna har inget externt förråd. 

Gratis parkeringsplats ingår. Läs mer om inredningsval och standard i dokumentet Rumsbeskrivning.

 

BRF NÄSBYHOLM

Bostadsbyggaren Defigo AB planerar att bebygga fastigheten Näsbyholm 3:48 i Strängnäs för att sedan överlåta den till en nybildad bostadsrättsförening. I Etapp 1 ska det byggas 20 bostadsrättslägenheter fördelade på 3 huskroppar. Bostäderna byggs miljövänligt med energisnåla hus som ger låg drift. Bostadsrätterna är 18 st enplanslägenheter om ca 87 kvm på 4 (3) rum och kök. Det finns också 2 st suterränglägenheter om ca 93 + 7,5 kvm på 4 (3) rum och kök med egen uteplats. Hus E har suterrängvåning.

Det finns nu möjlighet att boka lägenhet via bokningsavtal. Du betalar en bokningsavgift om endast 10 000 kr. När 60 % av bostadsrätterna är bokade skrivs förhandsavtal med den blivande föreningen. Projektet planeras att börja byggas under våren 2020. Tillträde sker ca 12 månader efter byggstart.

 

HÄRAD

Härad är en liten lantlig ort strax utanför Strängnäs. Här får den boende tillgång till ett aktivt liv i naturskön miljö. 

För den hästintresserade finns det möjlighet att gå med i Gripens ryttarförening. Gripen har ett samarbete med Näsbyholms säteri endast 1,5 km från lägenheterna. På Näsbyholms säteri finns flera ridbanor och även ridhus.

För den som istället gillar MC/cross och bilar finns Härads Motorstadion endast 2,5 km bort. Här anordnas det många olika aktiviteter.

Härad ligger vid Sörfjärden i Mälaren. Denna vik bjuder på både omväxlande och rik natur, badplatser, promenadstråk men även goda möjligheter till fiske.

Endast 10 min till expansiva Eskilstuna logistikpark.

Arsenalen i Härad är Skandinaviens största museum i sitt slag. Här kan man låta sig fascineras av militärhistoria från tidigt 1900-tal fram till idag. Här anordnas även olika event så som helikopterflygning, uppvisningar, guidade visningar, julmarknad och funtrak-åkturer. Här finns det också café, butik och konferensmöjligheter.

Påfart till E20 ligger endast 500 m bort och tar dig snabbt dit du vill. Även fast Härad ligger lantligt till är det mycket nära till alla olika sorters faciliteter man kan önska.

200 m till busshållsplats
2 km till bad- och båtplats
7 km till Strängnäs centrum
9 km till Biskopskvarn där det finns Mcdonalds, Max, Chop Chop och bensinstationer
10 km till Solberga köpcentrum med Willys, Coop Forum, Intersport, Elon, Jysk, Elgiganten, ÖoB, Djurmagazinet m.m.
14 km till Kjula som har pizzeria, skola och matbutik
17 km till Eskilstuna logistikpark
22 km till Eskilstuna

Med bil tar det ca 1 timme (87 km) till Stockholm centrum. Tåget går med jämna mellanrum från Strängnäs resecentrum med nya dubbelspår till Stockholm. Tåget till Stockholm tar 50 min.

Buss 820 tar dig från Härad till Strängnäs på bara ca 10 min.

 

 

Fakta


Pris: 1 495 000 kr - se prislista för samtliga priser
Adress: Nybyggarvägen 9A Strängnäs
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Strängnäs
Område: Härad
Postnummer: 645 91
Boarea 87 Kvm
Rum: 4 (3) rum och kök
Varav sovrum: 2 till 3
Månadsavgift: 3625 kr/mån
Ingår i avgiften: Sophämtning och vatten.
Ingår ej i avgiften: Uppvärmning, varmvatten och hushållsel tillkommer.
Byggnadsår: 2019/2020
Fönster: 3-glas
Tv- internetutbud: Fiberbredband
Uppvärmning: Värmepump
Energistatus: Behövs ej
Driftkostnad: Värme: 14400 kr/år
Driftkostnad: El: 3000 kr/år
Driftkostnad: Försäkring: 480 kr/år
Driftskostnader totalt: 17880 kr/år

Kontakt


Dokument

Intresseanmälan

Alla bilder


Prislista etapp 1

Prislista etapp 1

Nya Etapp1

Nya Etapp1

Badplatsen i Härad

Badplatsen i Härad

Lekplats intill lägenheterna

Lekplats intill lägenheterna

Förskolan i Härad

Förskolan i Härad

Förskolan i Härad

Förskolan i Härad

Busshållsplatsen 150m från lägenheterna

Busshållsplatsen 150m från lägenheterna

Näsbyholms säteri 1,4 km från lägenheterna

Näsbyholms säteri 1,4 km från lägenheterna

Fotbollsplanerna i Härad

Fotbollsplanerna i Härad

Kyrkan i Härad

Kyrkan i Härad

Arsenalen i Härad

Arsenalen i Härad

Smidiga pendlingsmöjligheter med påfart till motorvägen

Smidiga pendlingsmöjligheter med påfart till motorvägen

Karta