Husförslag villa Lasse från Älvsbyhus

DETALJPLANERADE SJÖNÄRA VILLATOMTER MED BADPLATS OCH UTSIKT I MYSIGA MELLÖSA - FLEN


Ovanlig chans! Nytt hus, sjöläge och badbrygga ca 150 m från tomten för totalpris från 1 997 225 kr. Kommunalt VA ingår i tomtpriset. Bygg t.ex. exempelvilla Lasse från Älvsbyhus på denna tomt med 2-3 rum och kök för från ca 2 000 000 kr inkl. tomt. Se bifogad huskalkyl. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av på denna tomt. Detaljplanerat område. Hus får byggas i max 2-plan. Max byggarea får vara 200 kvm varav max 50 kvm komplementbyggnad. Se bifogad detaljplan. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Ca 5-10 minuter med bil till Flen och tågstationen. Idylliska Mellösa erbjuder förskola och skola upp till åk 6. Högstadie och gymnasium finns i Flen. Även skola upp till åk. 9 i Malmköping (ca 15 min). I Flen finns daglig service så som flera matbutiker, restauranger, gym, simhall, Systembolag, apotek, vårdcentral m.m. Mellösa är en mysig gammal kyrkby med nära till ridskolor, stall och sörmländska skogar med svamp och bär.

TOMTERNA

Bygg ditt drömhus på någon av de underbara tomterna. Storlek från 875 - 1039 kvm. Perfekt läge för såväl familjeliv som tillflyktsort vid sjön. Beläget i ett tryggt och vackert område.

Byggrätt enligt detaljplan. Maximal byggrätt 200 kvm varav högst 50 kvm får vara komplementbyggnad, t.ex. garage eller uthus. Max 2 våningar med en högsta höjd på 8,5 meter. Vid två våningar får inte vind inredas. Bygglov ska sökas inom ett år från tillträdesdagen. När bygglovet har godkänts ska byggnationen påbörjas inom 2 år samt slutföras inom 5 år. Detta innebär i praktiken att köparen behöver välja vilket hus som man vill bygga under första året. 

Du väljer själv vilken husleverantör du vill välja till denna tomt men kan med fördel se över föreslaget villa-alternativ. Fastighetsmäklaren förmedlar tomten och köparen anlitar husleverantör för byggnation av villa.

Exempelvilla Lasse från Älvsbyhus:
Antal rum: 2-4 rum och kök samt tvättstuga
Boyta: 63 m² + 33 m² (inredningsbar övervåning)
Byggyta: 79 m²
Pris från 1 997 225 kr (se bifogad huskalkyl)

Exempelvilla Huskvarna från Smålandsvillan: 
Antal rum: 3 rum och kök samt tvättstuga 
Boarea 95 m² — Med inredd övervåning 190 m²
Pris från 2 898 100 (fråga mäklaren om huskalkyl) 

Kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgiften är inkluderad i tomtpriset. Avgifter som tillkommer är bland andra lägenhetsavgift för VA om 22 200 kr, anslutningsavgift el och anslutningsavgift för ev. fiber. Priser från 340 000 kr - 494 000 kr. Fasta priser. Hör av dig till ansvarig mäklare för prislista! 

 

MELLÖSA, FLEN

Mellösa är en mysig gammal kyrkby med ca 500 invånare ca 7 km ifrån Flen som är huvudorten i kommunen. Flen ligger ca 1 timme ifrån Stockholm och har bra tågpendling med täta avgångar. Från Jasminvägen tar det ca 10 min att åka in till tågstationen med bil. Tåg kan sedan tas med bekväm pendlingstid till Södertälje, Stockholm, Katrineholm, Vingåker, Eskilstuna, Västerås, Norrköping, Linköping. 

Från Jasminvägen har man nära till strövområden i naturen som bjuder in till hundpromenader, svamp-och bärplockning och för den hästintresserade finns många likasinnade med hästar i olika stall runt omkring. Två ridskolor finns varav en i Mellösa mot Harpsund och en utanför Flen mot Malmköping. Sörmlandsleden är trevlig att gå på en vacker dag. Utanför Flen finns en golfbana med restaurang för den som gillar att golfa.

Alldaglig service finns i Flen i form av flera matbutiker, restauranger, pizzerior, caféer, Systembolag, apotek, vårdcentral, bibliotek, simhall, olika gym m.m. Det tar ca 5-10 min att åka med bil in till Flen och med buss 415 på under kvarten. Till Malmköping som är en annan pittoresk ort i kommunen tar det ca 15 min att åka med bil. Här finns ett gammalt spårvagnsmuseum, en trevlig camping med badplats att besöka sommartid och en slalombacke. Varje sommar anordnas den årliga stora Malmamarknaden med marknadsstånd, artister och tivoli. Grinda Gårdsglass är också trevligt att besöka. 

I Mellösa finns en aktiv bygdegård som jobbar med att utveckla byn, trevliga teater Klämman som bjuder in till konserter, musikquiz och jamkvällar samt café Bysmedjan med lunch och fika. På Prylmarknaden mellan skolan och kyrkan kan man hitta loppisfynd och inte långt ifrån kyrkan ligger den allmänna badplatsen. 

Den lantliga Kyrkskolan i Mellösa bedriver verksamheter i förskoleklass, åk 1- 6 samt fritidshem/fritidsklubb. Förskolan Tomtebo tar emot barn från 1-5 år. I Flen finns Stenhammarskolan (F-9) och Kulturskolan (åk F-9). Här kan du lära dig att spela olika instrument, sjunga, dansa, spela teater, slöjda och spela schack. I Malmköping finns friskolan Europaskolan (åk 4-9) och Malmaskolan (åk F-6). För gymnasieelever finns Prins Wilhelm-gymnasiet med ett uppskattat lärlingsprogram. 

För den som vill upptäcka kommunen finns massor av pärlor att hitta. Ställen att besöka är bl.a. Kolhusteatern och det gamla bruksområdet i Hälleforsnäs och populära Sagostigen med barnen. En cykeltur runt Stenhammar Slott med stopp på Lida Gård för en fika, mat eller shopping. Eller varför inte Hedenlunda Slott med Spa. 

 

 

Fakta


Pris: 364 000 kr
Adress: Jasminvägen 19
Fastighetsbeteckning: JASMINEN 5
Ägandeform: Friköpt - Tomt
Kommun: Flen
Område: Flen
Postnummer: 640 31
Tomtarea 908 Kvm
Vatten och avlopp: Kommunalt VA - Anslutningsavgiften ingår i priset
Taxeringsvärde totalt: 143000 kr
Taxeringsvärde tomt: 143000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringskod: 210

Kontakt


Dokument

Intresseanmälan

Alla bilder


Husförslag villa Lasse från Älvsbyhus

Husförslag villa Lasse från Älvsbyhus

Husförslag Huskvarna från Smålandsvillan

Husförslag Huskvarna från Smålandsvillan

Mellösa Kyrkby

Mellösa Kyrkby

Kyrkskolan

Kyrkskolan

Bra pendlingsläge

Bra pendlingsläge

Stenhammars Slott

Stenhammars Slott

Harpsund

Harpsund

Harpsund

Harpsund

Järnvägsstationen

Järnvägsstationen

Hammarvallen - simhall och träningsanläggning

Hammarvallen - simhall och träningsanläggning

Karta