ENASTÅENDE PAMPIG VÅNING I STARK FÖRENING VID MÄLAREN - STRÄNGNÄS


Representativ paradvåning i pampig 20-talsbyggnad vid Mälarens strand. Lågt kvadratmeterpris i denna stora lägenhet som har både högt i tak och stora spröjsade fönster. Härliga vyer med känsla av herrgårdsmiljö tack vare uppväxt ekskog och sekelskiftesarkitektur som ramar in bostaden. Stark förening som har bra överskott och låg belåning i kombination med väl renoverad byggnad. Nedanför lägenheten ligger Mälaren med brygga för bad & fiske. Hänförande utsikt över gamla Strängnäs, kyrkan och kvarnen. Här finns också promenadstråk längs vattnet. Stor balkong med lugnt läge. Två helkaklade badrum, ett per våning. Sovrum i såväl övre plan som entréplan ger stor möjlighet till avskildhet i bostaden. Perfekt för t.ex. hemmavarande barn, hemmakontor eller gäster. Mälarvyer och samtidigt ingen insyn i bostaden. P-platsen närmast lägenheten med värmaruttag ingår i avgiften. Promenadavstånd till populära friskolor för alla åldrar. Nära Strängnäs nya station med dubbelspår till bl.a. Stockholm.

PLANLÖSNING

Entré till rymlig hall med klinkergolv. Vidare in till två stora möblerbara hallar. Hela lägenheten har ekparkettgolv. Underbar sal till vardagsrum med hela två stora, spröjsade fönster och dubbeldörrar ut till den soliga, södervridna balkongen med sol under hela dagen. Balkongen har en markis och vackert räcke. Representativa ytor med utsikt över ek, alm och lind ger en exklusiv känsla i bostaden.

Entréplanet inrymmer också kök med fönster mot gården. Köket har vyer över Mälaren och här finns spis, diskmaskin, fläkt, hel kyl och hel frys.

Invid köket ligger entréplanets sovrum som skulle kunna slås ihop med köket för ett enormt stort kök med två fönster och rejäl matsal/vardagsrum. Här har tidigare funnits bygglov på ytterligare en balkong som i så fall skulle sträcka sig mot köket.

I entréplan finns också det första badrummet med kakel, klinker och enastående vackert, spröjsat fönster. I detta badrum finns tvättmaskin, torktumlare, badkar, handdukstork, handfat och toalett. Elburen golvvärme.

Lägenheten erbjuder mycket förvaring. I entréplan finns en klädkammare och plats för många garderober. På övre plan finns ytterligare tre stora sovrum. Det ena med egen walk-in-closet. I hallen på övre plan finns en tredje klädkammare. På övre plan finns också det andra badrummet. Ett badrum med kakel, klinker, golvvärme, dusch, handdukstork, toalett och handfat.

 

BRF SUNDBY PARK NR 1

Föreningen består av 44 lägenheter i en stor, vacker byggnad uppförd 1922. Byggnaden byggdes om till bostäder år 1992. Runt byggnaden ligger föreningens vackra park med en yta om 15 049 kvm. Totala boytan är 3 828 kvm. Sundby park 1 är en äkta förening som äger marken. Belåningen är låg, 6 447 kr/kvm i en väl renoverad byggnad. Det finns 44 parkeringsplatser, 1 till varje lägenhet samt 16 gästparkeringar. Föreningen har ett mycket idylliskt lusthus i trädgården för föreningens medlemmar. Till och med sopsorteringshuset är ett konststycke i sig. I källarplan finns förråd till lägenheten och föreningens två tvättstugor. Föreningen har också grillplatser och cykelförråd.

 

STRÄNGNÄS

Strängnäs är en mycket vacker stad vid Mälaren. Här finns eftertraktade Europaskolan. I Strängnäs äldre delar finns pittoreska kvarter som möter Mälaren vid hamnen. I hamnen finns bl.a. populära Slagstaglass och restauranger. Strängnäs erbjuder uppskattade evenemang som Strängnäs marknad och här prioriteras idrotten. I Strängnäs planeras nu för nya idrottsanläggningar. Här finns också golfbana. Strängnäs är i stark utveckling och här växer ständigt nya områden, inte minst Eldsundsviken.

Lägenheten ligger vackert belägen med utsikt över Mälaren och parkmiljöer. Promenad- och löpspår nära vattnet i Mälaren. Bussförbindelser såväl som bra vägar in till Strängnäs. Till Stockholm är det ca 60 min med mycket bra vägar. I Strängnäs finns nya resecentrum med dubbelspår och endast 50 min till Stockholm.

Sundby park är ett område präglat av grönskande natur och vacker arkitektur. Här finns 4 av Strängnäs mest populära friskolor blandat med bostäder och till viss del även kontor.

Utanför Strängnäs finns köpcentret Solberga med stort utbud av större butiker och restauranger. Nära till expansiva områden med Eskilstuna logistikpark 15 min iväg och 40 min till Scania Södertälje.

 

 

 

Fakta


Pris: 2 995 000 kr eller högstbjudande
Adress: Sundbyvägen 40
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Strängnäs
Område: Strängnäs
Postnummer: 645 51
Boarea 159.5 Kvm
Rum: 5 rum och kök
Månadsavgift: 8398 kr/mån
Ingår i avgiften: Parkeringsplats, värme, vatten, grundutbud kabel-TV
Lägenhetsnr: 1064-1025
Byggnadsår: 1922
Våningsplan: 2 av 2 (1 tr)
Hiss: Nej
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Tv- internetutbud: Grundutbud kabel-tv ingår i avgiften. Bredband via stadsnätet.
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 178 kWh/Kvm och år
Energiklass: F
Driftkostnad: El: 6000 kr/år
Driftkostnad: Försäkring: 600 kr/år
Driftskostnader totalt: 6600 kr/år
Driftskostnader kommentar: Försäkring avser bostadsrättstillägget till hemförsäkringen.
Föreningens namn: Brf Sundby Park Nr 1, Strängnäs
Föreningens org.nr.: 716424-0637
Överlåtelseavgift föreningen: 1138 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 465 kr
Andelstal i brf: 3.33 %

Kontakt


Dokument

Intresseanmälan

Alla bilder


Karta