KOMMANDE - 1,5:A PÅ VÅN 7 DESIGNAD AV KONCEPT STOCKHOLM - KUNGSHOLMEN


New York-inspirerad 1,5:a (2:a) om 44 kvm med industriglas och stor balkong. 3,10 meter i takhöjd. Lugnt söderläge mot gården på vån 7 av 13. Designprisvinnare i Swedish Design Awards 2018, ritad av Kjellander+Sjöberg, Koncept Stockholm & Urbio. Urban takträdgård/takterrass med stora ytor för socialt liv och kök med skjutdörrar i glas. Hänförande utsikt över Stockholm. Redan i entrén känner du den unika designen och det exklusiva vardagsliv som lägenheten erbjuder. Lägenheten är utrustad med exklusiva material som Marrakechklinker, asktiljor, körsbärsträ, natursten, Siemens, Gaggenau och designerbelysning från Louis Poulsen. Golvvärme & kyla i hela bostaden. Integrerad diskmaskin. Gott om förvaring i bostaden. Stort badrum med tvättmaskin. Källarförråd. Det finns garage med tillgängliga platser. Sunfleet har en bil placerad i garaget, medlemskap ingår. Kort promenad till T-bana på blå- & gröna linjen. Köpcenter i kvarteret med bl.a. Ica Maxi. Mycket låg avgift.

PLANLÖSNING

Huvudentrén ger dig känslan av designhotell. Välj mellan 2 hissar till våning 7. Det höga läget ger dig vid utsikt och mycket ljus. Samtidigt har du väldigt nära till föreningens New York-inspirerade urbana takträdgård. Här finns härliga ytor för socialt liv med gott om bänkar och bord samt stora odlingar som skänker grönska. Stort uterum med kök som har skjutdörrar i glas mot terrassen (bokas via föreningen). Föreningen har två gemensamma gasolgrillar, en på takterrassen och en på innergården.

Entré till lägenheten med vacker säkerhetsdörr in till hall. I hallen ligger ett Marrakechklinker designat av Mats Theselius. Det finns en tanke med varje materialval i lägenheten som är designad av Koncept Stockholm. I hela lägenheten ligger breda golvtiljor i vitpigmenterad ask. I hall och badrum ligger Marrakechklinkergolv.

Hela lägenheten erbjuder golvvärme utan element. Dessutom kyla under sommaren genom ventiler i golvet. Ställ in önskad temperatur på termostaterna - året runt.

Lägenheten har spännande planlösning med fönster i två väderstreck. Balkongen är i söderläge mot innergården vilket gör att lägenheten har ett mycket lungt och tyst läge.  Balkongen når man via vardagsrummet via hel glasdörr med glasparti bredvid. Föreningen erbjuder möjlighet till inglasning av balkongerna. 

Underbart sovrum i industriglas.

Kök med genuina material som skivor i natursten, körsbärsträ och rostfritt stål. Induktionshäll, integrerad ugn. Kyl/frys i rostfritt från Siemens. Integrerad Gaggenau-diskmaskin. Blandare från Tapwell och väggbelysning från Louis Poulsen.

Lägenheten har stora öppna sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum. Avskild del med sovrummet i industriglas och klädkammare med skjutdörrar. 

Designbadrum med inbyggt badkar, glasvägg och tvättmaskin. Handdukstork och utbytbart badrumsskåp som hänger på en skena för flexibilitet. Badrummet har duravitporslin, golvvärme och Tapwellblandare som ger en exklusiv känsla. 

I hallen generös, vacker förvaring med träpaneler i grå nyans. Dessutom ett källarförråd.

 

BRF ETAGET

Designprisvinnande Etaget är 103 lägenheter i storlekarna 1-6 rum och ligger på Nordenflychtsvägen 62 (13 våningar) och 64 (11 våningar) på Kungsholmen. Fastigheten utgörs av en huskropp med två trapphus och är byggd med terrasseringar i fasaden i olika nivåer, därav namnet Etaget. Huset är ritat av arkitekt Kjellander+Sjöberg. Invändig design är utformad av Koncept Stockholm. Byggherre för Etaget var Tobin Properties och bostadsrätterna såldes 2014. Huset stod klart under 2017 och präglas av New York-inspirerad takträdgård/terrass med kök och grill, närheten till strand & strandpark, grönskande odlingsytor, parker och storstadsliv. Landskapsarkitekt för takterrass och gröna ytor är Urbio. I entréplanet finns 4 kommersiella lokaler som föreningen hyr ut. Föreningen har utöver takterrassen även en skyddad innergård med grillplats, trädgård och smart cykelförvaring. I huset finns också ett litet hobbyrum/ateljé för medlemmarna samt barnvagnsrum. Föreningen äger marken och är en äkta förening. Delat ägande godkänns.

Möjlighet till inglasning av balkong. I samband med renovering av grann-innergården planeras att öppna en ny gångväg till Stadshagen T-banestation på blå linjen, som redan idag dock är nära.

Föreningen har garage med 65 bilparkeringsplatser varav två bilpoolplatser, fyra handikapplatser och tre småbilsplatser. Dessutom sex mc-platser. Garageplats kostar 2 000 kr/mån och tillgängliga platser finns. Småbilsplats kostar 1 280 kr/mån och mc-plats 800 kr/mån. Just nu finns en bilpoolsbil stationerad i huset. Årsmedlemskap i Sunfleet ingår för dig som boende i Etaget. Det finns laddstationer för elbil i garaget. Föreningen har även ett barnvagnsrum. Köket på takterrassen bokas via föreningen för 200 kr/gång. Sopsorteringsrum i källaren.

 

OMRÅDET

Etaget ligger i Lindhagen vid Hornsbergs strand. En härlig strandpromenad med strandpark, restauranger och bryggor. I närområdet finns även nöjen som Ballbreaker och träning på SATS Stadshagen. Lindhagen köpcenter erbjuder Ica Maxi och andra butiker. I absolut närhet finns flera nedgångar till Stadshagens T-banestation på blå linjen. Du kan även med en kort promenad eller till och med via buss nå Kristineberg T-banestation på gröna linjen. Vill du inte pendla med färja från bryggan har du med bil bara ca 400 m till påfart på E20 mot E4/E18.

Kungsholmen är en av stans mest levande stadsdelar. Här finns allt från några av stans mest populära restauranger & caféer till sjudande parkliv i Rålambshovsparken och underbara promenad & löpvägar längs vattnet. Inte minst Norr Mälarstrand med såväl båtar som restauranger.

 

 

Fakta


Pris: 3 795 000 kr eller högstbjudande
Adress: Nordenflychtsvägen 62, vån 7
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Stockholm
Område: Kungsholmen - Hornsbergs strand
Postnummer: 112 51
Boarea 44 Kvm
Rum: 1.5 rum och kök
Månadsavgift: 1330 kr/mån
Ingår ej i avgiften: Obligatoriskt tillägg för bredband, telefoni & tv tillkommer om 223 kr
Lägenhetsnr: 58982-01-01-0078 (1604)
Byggnadsår: 2014-2017
Våningsplan: 7 av 13
Hiss: Ja
Fönster: 3-glas isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Tv- internetutbud: Fiberbredband 100mbit, tv-grundutbud & telefoni via Ownit.
Uppvärmning: Bergvärme (även kyla på sommaren)
Energistatus: Behövs ej
Driftkostnad: El: 1276 kr/år
Driftkostnad: Vatten/Avlopp: 1320 kr/år
Driftskostnader totalt: 2596 kr/år
Driftskostnader kommentar: Bostadsrättstillägget till hemförsäkringen ingår i avgiften (Källa: www.etaget.se)
Föreningens namn: Brf Etaget
Föreningens org.nr.: 769619-1621
Överlåtelseavgift föreningen: 1183 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 473 kr

Kontakt


Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Alla bilder


Föreningens New York-inspirerade takterrass/urbana trädgård

Föreningens New York-inspirerade takterrass/urbana trädgård

Föreningens New York-inspirerade takterrass/urbana trädgård

Föreningens New York-inspirerade takterrass/urbana trädgård

Takterrass/trädgård designad av Urbio

Takterrass/trädgård designad av Urbio

Etagets New York-inspirerande takträdgård

Etagets New York-inspirerande takträdgård

Grillplats och kök med glaspartier på taket

Grillplats och kök med glaspartier på taket

Gemensam takterrass med stort kök

Gemensam takterrass med stort kök

Föreningens innergård med grillplats och cykelförvaring

Föreningens innergård med grillplats och cykelförvaring

Entréportens belysning

Entréportens belysning

Lindhagen köpcenter

Lindhagen köpcenter

Hornsbergs strand

Hornsbergs strand

Hornsbergs strand

Hornsbergs strand

Piren Kristinebergs strand

Piren Kristinebergs strand

Rålambshovsparken

Rålambshovsparken

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrand

Petite France

Petite France

Petite France

Petite France

Stadshagen T-bana nära lägenheten

Stadshagen T-bana nära lägenheten

Karta