KOMMANDE - EXKLUSIV LOFTTVÅA INSPIRERAD AV BIBLIOTEK I PARIS - VASASTAN


Kommande försäljning. Exklusiv tvåa om totalt 62 kvm med ca 4,2 meter i takhöjd. Vacker byggnad från 1898 med perfekt läge mitt i Vasastan med kort promenad till Odenplan & Rådmansgatan T-bana. Takhöjden och loftet om hela 17 kvm tillsammans med de stora sekelskiftesfönstren ger underbar känsla till bostaden. Fönstren är ca 2,70 m höga. För att lyfta fram den akademiska karaktären av byggnaden har man interiört hämtat inspiration från 1800-talets bibliotek som Bibliothèque Sainte-Geneviève i Paris och Kungliga biblioteket i Stockholm. Drömkök från Kvänum där arkitekten inspirerats av bokhyllor med stege. Bänkskiva i kalksten & diskmaskin. Dornbrachtblandare i såväl kök som badrum. Badrum med golv i natursten och kaklade väggar. Egen tvättmaskin & torktumlare. Enstavsekgolv. Bostaden är 45 kvm i boarea plus 17 kvm biarea på loftet = 62 kvm. Övre planet/loftet har ca 1,8 m i takhöjd. Möjlighet att utöka loftet med 5-6 kvm. Förening med god ekonomi. Bredband ingår. Källarförråd tillhör.

PLANLÖSNING

Spektakulär byggnad från 1898 där du redan i entréhallen känner av den stora rymden och de vackra materialen. Lägenheten är totalt 62 kvm har ca 4,2 meter i takhöjd och loft. Entréplanet är 45 kvm och loftet 17 kvm. Det kan finnas möjlighet att bygga ut loftet ytterligare över hallen vilket skulle ge ca 5-6 kvm extra yta. Perfekt till t.ex. kontor eller walk-in-closet.

Inbjudande hall med säkerhetsdörr vackra garderober med bra förvaring. Enstavsekparkettgolv med smala plank i ljust utförande ligger i hela lägenheten.

Stort vardagsrum med enastående takhöjd och två väldiga sekelskiftesfönster. Vid vardagsrummet finns det exklusiva Kvänumköket som ritats med inspiration av bibliotek i Paris och Kungliga biblioteket. Det ger ett rejält kök med platsbyggd finish och en stege för att nå de högsta skåpen. Kalkstensbänkskiva och exklusiva blandare från Dornbracht. Integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadskyl/frys från Siemens. Fläktkåpa. Städskåp.

Härligt badrum med golv och bröstning av natursten. Golvvärme. Dusch med glasvägg och Dornbrachtblandare. Tvättmaskin och torktumlare i nisch i väggen med spegelglas. Handfat & vägghängd toalett från Duravit. Spotlights i tak och elvärmd handdukstork.

LÄNK TILL 3D-VISNING: https://my.matterport.com/show/?m=3r9t8cBzN2n

 

BRF VEGALOTTEN

Föreningen består av två byggnader med 69 bostadsrätter på adresserna Teknologgatan 8A-C och Rådmansgatan 70B. Vegalotten är en äkta förening som äger marken. Juridisk person godkänns ej. Föreningen har god ekonomi. Inga kända planer på avgiftsförändringar eller kommande renoveringar. Hela fastigheten totalrenoverades 2016.

Till bostadsrätten hör källarförråd. Föreningen har cykelrum, barnvagnsrum och soprum. Det finns också cyklar som medlemmarna kan låna genom bokning på föreningens hemsida. På föreningens tomt finns en vacker liten park.

Gatuparkering med boendetillstånd. Läs mer på stockholm.se/parkering.

 

VASASTAN

Teknologgatan ligger härligt till i Vasastan med kort promenad till Odenplan med T-bana, bussar och pendeltåg. Även bara ett par minuters promenad till Rådmansgatan tunnelbanestation. I närområdet finns allt från flertalet matbutiker till härliga restauranger och butiker. Här har du lika nära till anrika Tranan som nya L'Avventura, eller varför inte restaurang Grill. Stockholm brunch club ligger ca 300 meter från lägenheten. Nära gym och träning på t.ex. Sats Odenplan. Här finns också många parker, bland annat Vasaparken, Tegnérlunden & Observatorielunden men även Vanadislunden med vanadisbadet. Föreningen har dessutom en väldigt inbjudande innergård med liten park. På närliggande Drottninggatan har du också Centralbadet.

 

 

Fakta


Pris: 5 795 000 kr eller högstbjudande
Adress: Teknologgatan 8C, 2 tr
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Stockholm
Område: Vasastan
Postnummer: 113 60
Boarea 45 Kvm
Biarea 17 Kvm
Rum: 2 rum och kök
Månadsavgift: 3169 kr/mån
Ingår i avgiften: Bredband, värme, vatten, grundutbud tv
Lägenhetsnr: 0111205
Byggnadsår: 1898/2016
Våningsplan: 2 av 4
Hiss: Ja
Fönster: Renoverade originalfönster & nya fönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft FTX
Tv- internetutbud: Bredband och grundutbud kabel-tv ingår i avgiften. Ownit
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energistatus: Ej utförd
Driftkostnad: El: 3000 kr/år
Driftkostnad: Försäkring: 360 kr/år
Driftskostnader totalt: 3360 kr/år
Driftskostnader kommentar: Försäkring avser bostadsrättstillägget till hemförsäkringen.
Föreningens namn: Brf Vegalotten
Föreningens org.nr.: 769629-5935
Överlåtelseavgift föreningen: 1163 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 465 kr
Andelstal i brf: 1.948 %

Kontakt


Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Alla bilder


Karta