KOMMANDE - HÖGT BELÄGEN MED MILSVID UTSIKT - BROMMAPLAN


Kommande försäljning - Högt belägen på våning 7 med fritt läge, ingen insyn och underbar milsvid utsikt. Enastående planlösning. Hörnlägenhet med glas i hela tre väderstreck och generöst med ljusinsläpp. Här får du också semesterkänsla hemma med gemensam pool på innergården. Härlig balkong med utgång både från sovrummet och vardagsrummet. Balkongen är dessutom lika bred som hela lägenheten med glaspartier in till lägenheten. Snyggt designat kök med påkostade tillvalsmaskiner och gråa fronter. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten. Hiss finns. 2 min promenad ner till Brommaplan med T-banans gröna linje som tar dig till stan på 10 min. På samma 2 min promenad finns bland annat Ica & Coop (öppet kl.7-22) SATS, Systembolaget, McDonalds, apotek och annan shopping/restauranger. Förening med bra ekonomi som äger marken. Juridisk person kan godkännas.

PLANLÖSNING

Härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning med många glaspartier mot balkongen. Balkong med glasdörrar både från vardagsrummet och sovrummet. Balkongen är lika bred som hela lägenheten. Tack vare det höga läget i huset har man ingen insyn och full utsikt.

Stort vardagsrum med plats för stort matbord och skön kontakt med balkongen och utsikten.

Kök med snygga tillval som gråa luckor, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmicro i rostfritt, induktionshäll, inbyggnadsugn i rostfritt, fläkt & kyl/frys i rostfritt.

Entréhall med säkerhetsdörr och generös förvaring. Mycket gott om förvaring i lägenheten med hel garderobsvägg i den stora hallen. Dessutom smidig tillgång till källarförrådet med hiss som går direkt dit. Hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck.

Sovrum med fönster i två väderstreck mot den vackra utsikten och glasdörr till balkongen. I sovrummet finns två inbyggda garderober.

Snyggt helkaklat badrum med vägghängd toalett, dusch med glasväggar, förvaringsskåp på väggen, skåp över kommod, spotlights i taket och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

 

BRF BROMMA TRACKS

Stor bostadsrättsförening vid Brommaplan med härlig innergård som rymmer en gemensam pool och stor altan i flera etage.

Föreningen har fem byggnader, ett tornhus på 10 våningar samt fyra lägre hus på 4 respektive 6 våningar med totalt 249 bostadsrättslägenheter. 6-våningshusen har balkonger i syd/västläge. Gården är planerad så att solläget i väster tas till vara. I föreningen finns huvudsakligen 2:or men även 1:or, 3:or & 4:or. Gemensam övernattningslägenhet vid poolen på innergården som kan bokas av medlemmarna för endast 300 kr/natt.

I källarplan finns förråd, cykelförråd, grovsoprum, barnvagns-/rullstolsrum och på Klädesvägen 40 en gemensam tvättstuga. Det finns också cykelställ på gården. Källargarage för 80 bilar. Parkeringsplatser på gården. Föreningens platser kostar 1 250 kr/mån för garage resp 750 kr/mån för parkeringsplats. Separat kö. I garaget finns tillgängliga platser. Gatuparkering med månadsbiljett för 300 kr i området för boende. Mer info om att ansöka om boendeparkeringstillstånd på www.stockholm.se. Utöver detta finns dessutom ett invidliggande garage, perfekt när du har gäster.

Föreningen har bra marginaler ekonomin vilket ger ett bra ekonomiskt läge för föreningen.

 

BROMMAPLAN

Brommaplan har ett strategiskt läge i Bromma. Här finns några av Stockholms mest eftertraktade villaområden och direkt närhet till T-banans gröna linje som tar dig till stan på ca 10 min. Utöver tunnelbana finns också många bussavgångar och riktigt fina cykel/gångvägar till Kungsholmen och stan. I Bromma finns strandpromenader och badplatser, både i Mälaren och i Lillsjön. Vid Lillsjön finns också ett utegym. På andra sidan Brommaplan från Bromma tracks finns ett naturområde med parkmiljö för promenader, rekreation och i närheten en ridskola.

Brommaplan erbjuder allt från olika restauranger och snabbmat till Coop & Ica (öppettider kl.7-22), Systembolaget, apotek, butiker, hotell, SATS, OKQ8 torghandel och vårdcentral. Du har väldigt generös service redan i direkta närområdet men så finns även köpcentret Bromma Blocks som en bra utflykt en regnig dag. Smidigt att ta sig till Bromma flygplats som erbjuder såväl inrikes- som utrikesavgångar.

Det finns dessutom spännande planer för Brommaplan som ytterligare skulle förstärka det redan generösa centrumet. Detta är dock fortfarande i planeringsstadiet.

 

Fakta


Pris: 2 990 000 kr eller högstbjudande
Adress: Klädesvägen 38, 6 tr
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Stockholm
Område: Brommaplan
Postnummer: 168 76
Boarea 54 Kvm
Rum: 2 rum och kök
Varav sovrum: 1
Månadsavgift: 3060 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, vatten, sophämtning.
Ingår ej i avgiften: Obligatoriskt tillägg för bredband 1 000 mbit om 180 kr/mån tillkommer.
Lägenhetsnr: 3-1601
Byggnadsår: 2016/2017
Våningsplan: 7 av 10
Hiss: Ja
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud: Bredband ingår i avgiften som ett obligatoriskt tillägg till föreningen. 1 000 mbit. Litet grundutbud tv ingår i avgiften, utökat kanalpaket kan tecknas separat med ComHem
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energistatus: Ej utförd
Driftkostnad: El: 1560 kr/år
Driftkostnad: Vatten/Avlopp: 756 kr/år
Driftkostnad: Försäkring: 600 kr/år
Driftskostnader totalt: 2916 kr/år
Driftskostnader kommentar: Försäkring avser bostadsrättstillägget till hemförsäkringen. Vatten/avlopp avser förbrukning vatten som mäts separat för varje lägenhet
Föreningens namn: Brf Bromma Tracks
Föreningens org.nr.: 769617-1011
Överlåtelseavgift föreningen: 1137 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 455 kr

Kontakt


Dokument

Intresseanmälan

Alla bilder


Brommaplan

Brommaplan

Lillsjön

Lillsjön

Utegym Lillsjön

Utegym Lillsjön

Karta