KOMMANDE - TAKVÅNING MED 33 KVM TAKTERRASS, KÖKSBALKONG OCH UNDERBAR UTSIKT - ÖSTERSKÄR


Kommande försäljning - Spektakulär takvåning om 6 rum och kök + 1 gästrum. Högst upp i huset på vån 5 av 5. Totalt ca 127 kvm yta samt ca 33 kvm takterrass i soligt läge med kanalen nedanför. Dessutom en köksbalkong med morgonsol. Förening med mycket god ekonomi. Betagande utsikt över kanalen och det vackra landskapet. Terrassen är härligt belägen med väggar på 3 sidor och sol från dag till kväll. Bostaden är hela 22 meter lång invändigt vilket ger stor rymd men även avskildhet mellan den privata sovrumsdelen och sällskapsytorna. Stora fönsterpartier i 3 väderstreck. Största lägenheten i föreningen. En påkostad våning med fantastiska tillval. Här får du bl.a. stenskivor i polerad granit, enstavsekparkett med fasade kanter och två mycket vackert designade badrum med Italienska design-takduschar från Tapwell. Hela 117 kvm + 9,5 kvm = 126,5 kvm. De 9,5 kvm utgör ett extra förråds-/kontors-/gästrum med egen entré från terrassen. Bostaden disponeras idag som 5 rum och kök.

PLANLÖSNING

Denna bostad är den enda på våningen som möter en när man kommer upp med hissen. Entréhall med säkerhetsdörr. Klinkergolv i hallen. Vid hallen finns det vackra gästbadrummet med kakel med fasade kanter och ett stilrent mörkt klinkergolv. Detta gästbadrum har en separat dusch, insänkt i väggen med glasvägg och takdusch i Italiensk design från Tapwell. Spotlights i taket, kommod & toalett.

Entréhallen utgör ett smart vägskäl i lägenheten tack vare den spännande planlösningen. På den ena sidan har du en skjutdörrsgarderob med spegelglas och vidare en inre hall med ytterligare förvaring. I denna privata del av lägenheten finns 2 sovrum. Det större sovrummet har en alldeles egen walk-in-closet med påkostad inredning. Vid de 2 sovrummen finns det större badrummet. Detta badrum har vackert kakel med fasade kanter, mörkt klinkergolv och stor yta. Snyggt badkar och Italiensk design i takduschen som även den är från Tapwell. Spotlights i tak. Här finns handdukstork, tvättmaskin, bänk och förvaringsskåp. Toalett och vackert pelarhandfat.

I alla lägenhetens rum ligger en exklusiv enstavsekparkett med fasade kanter. Innerdörrar med fina spegelmönster.

Matsal och vardagsrum i öppen planlösning med köket vilket ger ett stort sällskapsutrymme med fönster i två väderstreck. Här finns också utgång till den stora takterrassen.

Påkostat kök som tillsammans med granitbänkskiva på alla kökets ytor ger en mycket exklusiv känsla. I köket finns också ett vitrinskåp. Vitvaror från Bosch som induktionshäll, ugn, mikro, inbyggd diskmaskin, samt inbyggda separata kyl- & frysskåp. Den härliga köksbalkongen med morgonsol har påkostats med klinkergolv.

Det inre sovrummet var från början ritat som 2 sovrum. Det används idag som ett enda stort rum med fönster i 2 väderstreck. Vill man ha 2 sovrum här kan det istället ordnas. Dagens rum är ett härligt rum med vinklar och vrår tack vare den spännande planlösningen och fungerar som ett stort sovrum.

Otrolig takterrass om hela ca 33 kvm med väggar på 3 sidor vilket ger ett skyddat läge. Fantastisk utsikt över kanalen/hamnen med båtarna och det böljande gröna landskapet innan skogen tar vid i horisonten. Takterrassen rymmer flera utegrupper och även plats för en liten odling. Terrassen är täckt med trätrall och hit når solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Från terrassen når man ett separat rum, som är lägenhetens förråd men kan med lätthet användas som gäststuga, kontor eller liknande. Rummet har härlig rymd genom ryggåstak, klinkergolv och fönster mot kanalen. 

 

URVAL AV TILLVAL

Lägenheten har begåvats med ett stort antal tillval, ett urval presenteras i denna lista:

Dimbar ledbelysning i kök och vitrinskåp
Beslag & blandare kök
Induktionshäll, uppgraderad ugn, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin
Kökskakel & halvförbandssättning
Vitrinskåp
Granitbänkskivor i hela köket
Extra eluttag i lägenheten
Förstärkning vägg i vardagsrum för montage av exempelvis tv
LED-spotlights i tak i båda badrum
Isolering innervägg
Slätspacklat innertak i lägenheten
Takduschblandare till båda badrum från Tapwell
Handfat & skåp
Tillval kakel & klinker plus halvförbandssättning till båda badrum
Glasvägg till dusch & designbadkar
Klinkergolv hall
Klinkergolv köksbalkong
Garderober & garderobsinredningar
Inredning av förrådsrummet med väggar & golv
Uppgraderade innerdörrar
Enstavsekparkett med fasad kant i alla rum

 

BRF FULLRIGGAREN

Brf Fullriggaren utgör den andra bostadsrättsföreningen skapad av JM i Kanalstaden. Totalt kommer det här att finnas 6 bostadsrättsföreningar varav 5 redan är färdigbyggda. Fullriggaren har utan tvekan ett av Kanalstadens allra bästa lägen, helt orienterad längs kanalen med sina bryggor och båtplatser. Föreningens innergård har en öppning mot vattnet och bryggorna och huset ligger i ett härligt syd/västläge. Vacker innergård med gräsytor, sittbänkar och stensatta gångar. Hiss från marknivå. Föreningen består av 47 bostadsrätter och 3 uthyrda lokaler. Total yta: 3 957 kvm resp. 207 kvm.

Föreningen har ett gott ekonomiskt läge med goda marginaler och amorterade betydligt mer på sina lån än planerat under året som gick.

I föreningen finns 2 stora cykelrum, barnvagnsrum och välordnat sopsorteringsrum.

Föreningen har Telia triple play vilket innebär att varje lägenhet har bredband 100/100mbit och grundutbud av tv-kanaler. Vill den boende uppgradera surfen till t.ex. 1000mbit tecknar denne det med Telia.

Kommunal boendeparkering i området på dels en större parkeringsplats men även längs gatorna i området.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid kanalen, separat kommunal båtplatskö finns.

 

ÖSTRA KANALSTADEN

Havsnära boende med fantastisk skärgård i Österåker/Roslagen. Kanalstaden ligger i Österskär centralt vid kanalen med bryggor och båtplatser. Även nära flertalet badplatser i vikar och havet. Österåkers största badplats heter Breviksbadet och klassas som ett EU-bad.

Inom promenadavstånd finns all service i form av bland annat förskola, skola och matbutiker. Åkersberga centrum erbjuder köpcenter med flertalet butiker, gym, restauranger och snabbmat. Här finns även Åkersberga station som tar dig till Stockholm Östra på bara ca 30 minuter. Från Åkersberga avgår flertalet bussar. Du kan också ta dig till Danderyds sjukhus och där stiga på röda linjen eller anslutningsbussar.

Endast 30 minuter med bil till Stockholm centrum. Kort väg ut till E18 som med bil tar dig till t.ex. Stockholm eller Arlanda på kort tid.

 

 

Fakta


Pris: 6 750 000 kr eller högstbjudande
Adress: Kungsängsvägen 12
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Österåker
Område: Östra Kanalstaden, Österskär
Postnummer: 184 53
Boarea 117 Kvm
Biarea 9.5 Kvm
Rum: 6 disponeras som 5 rok
Varav sovrum: 4 till 5
Månadsavgift: 6120 kr/mån
Ingår i avgiften: Obligatoriskt tillägg för bredband, tv, telefoni tillkommer om 220 kr/mån. Värme, kallvatten & sophämtning ingår i avgiften
Ingår ej i avgiften: Varmvatten och hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning
Lägenhetsnr: 6055-0001-2141-002
Byggnadsår: 2015/2016
Våningsplan: 5 av 5
Hiss: Ja
Tv- internetutbud: Fiberbredband Telia Triple play
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energistatus: Ej utförd
Driftkostnad: El: 6480 kr/år
Driftkostnad: Vatten/Avlopp: 1560 kr/år
Driftskostnader totalt: 8040 kr/år
Driftskostnader kommentar: Bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften enl. styrelsen. Föreningen har planer på att införa gemensamt elabonnemang med debitering via bostadsrättsföreningen. Genomförs detta kommer sannolikt månadskostnaden för el att bli riktigt förmånlig.
Föreningens namn: Brf Fullriggaren Kanalstaden
Föreningens org.nr.: 769629-0217
Överlåtelseavgift föreningen: 1100 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 450 kr
Andelstal i brf: 2.754 %

Kontakt


Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Alla bilder


Planlösning

Planlösning

Alternativ planlösning

Alternativ planlösning

Utsikt från terrassen

Utsikt från terrassen

Badplats

Badplats

Kort promenad till Roslagsbanan

Kort promenad till Roslagsbanan

Karta