KOMMANDE - UNIKT EXKLUSIV TVÅA HÖGST UPP MED BALKONG I SYD/VÄSTLÄGE - ULRIKSDAL / SOLNA


En av föreningens bästa lägenheter, sällan till salu. Högst upp i huset med inglasad balkong i syd/västläge & 2,7 m i takhöjd! Underbar kvällssol. Riktigt stabil förening som har erbjudit en avgiftsfri månad per år. Låg avgift där bredband & tv ingår. Denna lgh är unik som 2 rok med walk-in-closet i sovrummet. Platsbyggd säng med exklusiva lådor. LED-spotlights i alla rum! Snyggt, exklusivt designkök. Bra förvaring & stort badrum. Garage finns med lediga platser. Bara 400 m promenad till Ulriksdals station som tar dig till Odenplan på 7 min och T-centralen på 10 min. I området finns The Winery hotel, gym, jourbutik & restauranger. Det planeras ny Icabutik och hotell vid Ulriksdals station. Gatuparkering i området. Smidig påfart på E4 samt E18. Härlig natur, motionsspår och badplatser i bl.a. närliggande Igelbäcken-reservatet, Ulriksdal med Ulriksdals slott och Hagaparken. 3 min till Mall of Scandinavia & Friends arena. Du kan även välja bland flertalet busslinjer.

PLANLÖSNING

Hela lägenheten har 2,70 m i takhöjd tack vare läget högst upp i huset. Denna bostadsrätt har ett unikt läge i syd/väst med utsikt mot parken och gröna ytor. Mycket sol och härlig utsikt. Dimbara LED-spotlights i alla tak i alla rum ger en härlig känsla till bostaden. Ljust behandlat trägolv i hela lägeheten. Mycket solig balkong med enastående kvällssol.

Designkök med påkostade beslag. Höga skåp som ger såväl en vacker inramning som smart förvaring. Köket har inbyggnadsmicro, diskmaskin, spis med häll, fläkt och kyl/frys. Lådorna i köket men även i sovrummet har höga kanter och klarar mycket vikt, en av de detaljer som du kommer att ha glädje av varje dag när du bor här.

Lägenheten har en riktigt trevlig sovrums- och walk-in-closet-avdelning med högt liggande fönster och platsbyggd säng. Den platsbyggda sängstommen (160cm) har samma exklusiva inredning som köket. Dessutom extra förvaring bakom lådorna, perfekt för tex resväskor och liknande. Walk-in-closet med hängare och plats för liten byrå.

Vardagsrummet och köket har öppen planlösning. Tack vare den stora takhöjden är fönster på var sida av glasdörren till balkongen höga och ger mycket ljus. Hel glasdörr ut till halv-inglasad balkong. Balkongen har trägolv, eluttag och spotlight. Den har tak och väggar på 3 sidor. Perfekt för att ge ett skönt klimat under långa säsonger men samtidigt lika bra till att sola och njuta av utsikten.

Hall med förvaring i garderober som har samma snygga beslag som i kök och sovrum.

Stort, helkaklat badrum i ljust kakel och med golvvärme. Dusch med glasväggar. Handdukstork, wc och stor kommod med ordentligt spegelskåp. Även här spotlights i taket. I badrummet finns också en egen tvättstugeavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vill man möblera badrummet med byrå eller förvaring finns till och med sådan möjlighet tack vare storleken.

Säkerhetsdörr med Yale-doorman kodlås.

 

OM ULRIKSDAL / SOLNA

Ulriksdal i Solna erbjuder en skön kombination av smidigt läge nära stan, bara 6 km från Odenplan, vilket du upptäcker när du går på pendeltåg 40 (rosa linjen) som tar dig till stan på bara 7 min. Från lägenheten är det inte mer än 400 m till Ulriksdals station kring vilket ett centrum växer fram med bland annat ett hotell som är under byggnation och en planerad ny Ica-butik. I området finns också bland annat restauranger, gym (20% rabatt på årskort för föreningens medlemmar), golfbana, skolor, förskolor, idrottsplats och jourbutik. På bara några minuters avstånd finns Mall of Scandinavia (Solna station) och Friends arena. Missa inte The winery hotel i Järva, på promenadavstånd, med takterass, pool, evenmang och restaurang.

Fina cykel- & gångvägar hela vägen in till city.

Direkt angränsande till Ulriksdal finns bland annat Igelbäckens naturreservat med härliga promenadstigar/löpspår och vacker natur. Här finns också idylliska Överjärva gård med café och djur. Du har också Ulriksdal med Ulriksdals slott, motionsspår och badplatser. Dessutom givetvis nära till Hagaparken.

Utöver de mycket smidiga kommunikationerna från Ulriksdals station finns också busshållsplatser. Det går snabbt att komma ut på E4 & E18 med bil.

Smidigt avstånd till såväl Bromma flygplats som Arlanda.

 

OM BRF SLOTTSBACKEN I ULRIKSDAL

Slottsbacken är en väldigt välskött förening med låg belåning och stora marginaler i ekonomin. Föreningen äger fastighet med adresserna Drottning Kristinas Esplanad 59-67 i Solna med totalt 131 bostadsrätter & 1 lokal. Byggnaden är uppförd 2014. Här finns också 74 garageplatser och 12 parkeringar.

Föreningen gör goda resultat som dels används till att stadigt amortera på föreningens lån. Dessutom har man erbjudit en avgiftsfri månad till medlemmarna under föregående år. Man har också bland annat investerat i säkrare entréportar med taggsystem & fjärröppning via mobil, LED-belysning i garaget, vattenavstängare på varje våningsplan, målning av gemensamma ytor och cykelställ.

En engagerad styrelse har bland annat ordnat att snöskottning sköts gemensamt av medlemmarna, man har utsett en trapphusansvarig för varje port som kan assistera med enklare frågor och styrelsen själva hanterar en stor del av förvaltningen av föreningens garage och parkeringar. Vinsterna för detta används sedan till medlemsnyttiga investeringar istället för att gå till kostnader för externa leverantörer.

Föreningen har just nu inte några planer på att höja avgiften och har även sänkt hyresnivåerna för garage- respektive parkeringsplats. Garageplats kostar 800 kr/mån, parkeringsplats 400 kr/mån & mc-plats 300 kr/mån. Separat kö, garageplatser finns att hyra. Garaget har automatisk port med fjärrkontroll.

Varje lägenhet har ett förråd i källarplan. Det finns också 3 cykelrum & 3 barnvagns-/rullstolsrum. Tvättstuga har varje lägenhet i sitt badrum.

Besök gärna föreningens informativa hemsida på länken här i annonsen.

 

Fakta


Pris: 2 895 000 kr eller högstbjudande
Adress: Drottning Kristinas Esplanad 63
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Solna
Område: Ulriksdal Solna
Postnummer: 170 67
Boarea 37 Kvm
Rum: 2 rum och kök
Varav sovrum: 1
Månadsavgift: 2128 kr/mån
Ingår i avgiften: Bredband 700/700mbit och TV-paket Lagom via Telia ingår i avgiften! Dessutom ingår bostadsrättstillägget till hemförsäkringen och telefoni
Lägenhetsnr: 1508
Byggnadsår: 2014
Våningsplan: 6 av 6
Hiss: Ja
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud: Telia triple play 700/700mbit och TV-paket Lagom ingår i avgiften
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 81 kWh/Kvm och år
Energiklass: D
Driftkostnad: El: 1800 kr/år
Driftskostnader totalt: 1800 kr/år
Driftskostnader kommentar: Bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften. Värme och vatten ingår i avgiften.
Föreningens namn: Brf Slottsbacken i Ulriksdal
Föreningens org.nr.: 769618-9138
Överlåtelseavgift föreningen: 455 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 1138 kr
Andelstal i brf: 0.45133 %

Kontakt


Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Alla bilder


Planlösning

Planlösning

Brfens garage

Brfens garage

Ulriksdals station

Ulriksdals station

Överjärva gård

Överjärva gård

Ulriksdals slott

Ulriksdals slott

Karta