Ljus och modern butikslokal vid odenplan - VASASTAN


Modern butikslokal med stort skyltfönster nära Odenplan överlåtes. Perfekt som exempelvis butik, showroom eller kontor. Förmånlig hyra om 8 103 kr/månad inklusive fastighetsskatt, VA, värme och varmvatten. Hyran är exklusive moms. Ca 33 kvm butiksyta. En snygg lokal med industriglasvägg till avskilt mötesrum/back-office. Separat köksdel med ho, kyl och skåp. Fräscht helkaklad och rymlig wc. Lokalen är strategiskt belägen i Vasastan med mycket goda kommunikationer. Närhet till Odenplans T-bana och påfart på E4/E18/E20. Fina parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen. Ca 600 m till pendelstationen Odenplan som har uppgång på Vanadisvägen - perfekt för kunder och den dagliga pendlingen. Ett par minuter till populära ICA-supermarket och Coop. Runt hörnet finns många trevliga restauranger så som Austin Food Works och Odenplan med bl.a. Café Tranan. Promenadavstånd till SATS-gym för lunchträning. Momspliktig verksamhet ska bedrivas i lokalen.

LOKALEN

En ljus och snygg lokal med både mötesrum och öppen del för exempelvis kontor eller butik. Ljusa väggar och grå heltäckningsmatta. Stort skyltfönster som släpper in härligt med ljus. Här kan man visa upp sin verksamhet i ett attraktivt och levande område. Mycket fräscht pentry och helkaklat wc med handfat. Driftkostnad för elförbrukning tillkommer om ca 150 kr/månad. Fiberbredband med valfri leverantör. 

 

VASASTAN/ODENPLAN

Idungatan 1A ligger härligt till i Vasastan med kort promenad till Odenplan som har T-banestation, pendeltåg och bussar. Vid lokalen finns gott om parkeringsplatser både på gata och i närliggande garage. I närområdet finns allt från flertalet matbutiker till härliga restauranger och butiker. Här har du lika nära till anrika Tranan som nya L'Avventura. Du har även en promenad till inte mindre än tre olika SATS-gym, bland annat Torsplan i nya Hagastaden där du kan träna med utsikt över hela Stockholm. Här finns många parker för en promenad på rasten, bland annat Vanadislunden med vanadisbadet, Vasaparken, Observatorielunden och Hagaparken. Kort promenad till Brunnsviken med bad och mysiga Stallmästaregården. 

 

 

Fakta


Pris: 195 000 kr eller högstbjudande
Adress: Idungatan 1A
Ägandeform: Hyresrätt - Lokal
Kommun: Stockholm
Område: Vasastan Odenplan
Postnummer: 113 45
Rum: 1.5 rum och kök

Kontakt


Intresseanmälan

Alla bilder


Vackra Idungatan

Vackra Idungatan

Öppen yta perfekt för exempelvis kontor, butik eller showroom

Öppen yta perfekt för exempelvis kontor, butik eller showroom

Industriglasvägg delar av den öppna ytan till ett separat mötesrum

Industriglasvägg delar av den öppna ytan till ett separat mötesrum

Kaklad wc med toalett och handfat

Kaklad wc med toalett och handfat

Kaklad wc med toalett och handfat

Kaklad wc med toalett och handfat

Modernt pentry

Modernt pentry

Karta