NACKAS KANSKE BÄSTA TVÅA MED HÖRNBALKONG OCH FANTASTISK UTSIKT


Wow! Oslagbart läge i Finnboda hamn, Nacka! Enastående boende i hög klass för dig som som vill bo vid vattnet. Högst upp i huskroppen med fritt belägen hörnbalkong om ca 13 kvm i bästa syd-/västläge på vån 7 av 9. Fönster i tre väderstreck. Magisk utsikt över Saltsjön, Djurgården och solnedgångar över hela Stockholms skyline. Snyggt designad av inredare med lyxiga materialval såsom köksbänk och fönsterbänkar i carrarra-marmor, vitlaserad enstavsparkett. Exklusivt badrum med tvättmaskin och tumlare. Bra förråd med högt i tak. Pendelbåten bjuder på uppskattat morgonkaffe och tar dig in till Nybrokajen på ca 20 min - ett smidigt sätt att åka till jobbet. Finnboda Hamn är ett populärt och färdigt område på första parkett vid havet. Nedanför finns ICA-butik, restaurang Docklands, Fogia möbelbutik & café samt gymmet Puls & Träning. Vid närliggande Saltsjöqvarn finns trevliga Boule & Berså samt Sturebadet på Hotel Marina Tower. Strandpromenad med ca 40 min gång till Slussen. 12 min med buss.

PLANLÖSNING

Genom modern, stilenlig säkerhetsdörr välkomnas du till denna snygga och stora tvårummare. Ett unikt boende av hög klass i skandinavisk stil med noga utvald inredning. Kvalitet, ljus och rymd med stora vyer över stan karaktäriserar detta boende. Lyxiga materialval så som fönsterbänkar och bänkskiva i carrarra-marmor och ljust behandlat enstavsparkett i ek genomgående i lägenheten. Hallen erbjuder förvaring i stor garderob med spegelskjutdörrar. Hallen har grått klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar.  

Lägenheten har en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att skapa en luftig och trevlig umgängesyta. Magiskt ljusinsläpp genom de stora fönstren i tre väderstreck.

Stilrent och modernt kök från Vedum med vita köksluckor, vitt kakel i halvstensförband och exklusiv bänkskiva i marmor. Maskinpark med rostfria vitvaror: induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Samtliga vitvaror från Electrolux. Intill köket finns matplats med en slående utsikt. 

En stor hörnbalkong i syd-/västläge om ca 13 kvm bjuder in till fantastiska grillkvällar och soliga dagar. Eller varför inte en kopp te, en bra bok med solnedgången som lägger sig över Stockholm. På kvällarna lyser Kaknästornet, Gröna Lund och ljuset från stan upp. Trätrall på hela balkongen. Bygglov för markis finns.  

Vakna upp på morgonen med den fantastiska utsikten. Ett rymligt sovrum som rymmer både 180-säng och sängbord. Mysig grå heltäckningsmatta (under finns det ljust behandlade enstavsparkettgolvet i ek om man hellre föredrar det) och väggar i grå kulör. Här finns också en klädkammare med Elfa-inredning som ger dig goda möjligheter till organiserad klädförvaring. 

Badrummet är stort och går i stilrena kulörer. Grått klinkergolv med golvvärme. Vitt kakel. Utrustat med vägghängd toalett, handfatskommod, spegelskåp med belysning, spotlights i tak, dusch med glasväggar samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Slå på musiken, ta en dusch och gör dig redo att möta din nya vardag kantad av livskvalité med detta boende. 

 

HSB BRF FINNBODA TERRASS I NACKA

HSB BRF Finnboda Terrass är en äkta förening som äger marken. Fastigheten är bebyggd med tre flerbostadshus som rymmer totalt 93 lägenheter. Total boarea är 8 006 kvm. Nybyggnadsår 2017. 

Föreningen har tillgång till 42 st p-platser utomhus och 39 st garageplatser i Finnboda Kajgarage varav 2 elbilsplatser. Parkeringsavgifter: Garage, 1.200 kr/månad. Markparkering, 600 kr/månad. För att ställa dig i kö kontakta Corepark på tfn. 08-650 02 15 eller info@corepark.se Föreningen har också två bilar i bilpool.

Gemensamma utrymmen: föreningslokal med pentry och uteplats, grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd på entréplan och rum för barnvagnar och rullstolar. Till varje lägenhet finns ett förråd.  

TV och bredband: Gruppavtal för TV och bredband via Com Hem. Obligatorisk kostnad på 205 kr/mån. I lägenheten sitter ett kombinerat el- och multimediaskåp där finns Com hems modem inkopplat vilket också fungerar som trådlös router. 

Individuell mätning och debitering av el- och varmvattenförbrukningen. Föreningen har ett gemensamt elavtal för hela fastigheten därför behövs inget eget el-abonnemang. Förbrukning av varmvatten registreras digitalt via samma mätsystem som för elen och föreningen administrerar kostnaden via månadsavin. 

Brf Finnboda Terrass är medlem i HSB Stockholm. För att bli medlem betalar du som köpare en obligatorisk andel på 500 kr. Den får du tillbaka när du begär utträde ur HSB. Den årliga medlemsavgiften är 300 kr.

För mer information, besök gärna föreningens hemsida.

 

FINNBODA HAMN

Från båtvarv till modernt boende! Området i Finnboda hamn har utvecklats till att bli ett modernt bostadsområde med attraktiva och snygga lägenheter vid vattnet samtidigt som man bevarat delar av den historia som funnits på platsen. Inspirationen till formen på husen kommer från industriarkitektur, fyrar och sjömärken. HSB Brf Finnboda är den sista etappen i området. Med sitt unika läge på kajen skapas ett nytt landmärke i Stockholms inlopp som majestätisk blickar ut mot vattnet och solnedgången.

Nere vid kajen i Finnboda Hamn kan man avnjuta en måltid med en fantastisk utsikt på restaurang Docklands. Här hittar du också möbelbutiken Fogia med skandinaviska designmöbler och trevliga Fröken Fräken Café. Mat kan inhandlas på närliggande ICA Nära (öppet 8-22) och träningen får du smidigt till på Puls & Träning. Vid Saltsjöqvarn finns härliga Elite Hotel Marina Tower med Sturebadets Spa och träningscenter. Större serviceutbud med shopping och matställen finns i närliggande Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. 

En mysig nyanlagd strandpromenad leder in till Slussen. För den som vill motionera i naturen finns stora naturområden som Nackareservatet, Nyckelviken och Velamsund. Året runt är det ett aktivt båtliv i området med allt ifrån kryssningsfartyg till fritidsbåtar.

Finnboda Hamn ligger endast en kort bilväg från Stockholm city. Ett antal busslinjer går med täta mellanrum, bl.a. buss 402 som tar dig till Slussen på 12 min. Buss 53 åker via Slussen och Centralen vidare till Roslagstull. Pendelbåt nr 80 tar dig till Nybrokajen på ca 20 min och till Lidingö på under halvtimmen. SL-kort gäller.

 

Fakta


Pris: 5 250 000 kr eller högstbjudande
Adress: Finnboda Kajväg 8, vån 7
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Nacka
Område: Finnboda Hamn
Postnummer: 131 72
Boarea 61 Kvm
Rum: 2 rum och kök
Månadsavgift: 3415 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, kallvatten och sophätmning
Ingår ej i avgiften: Bredband och tv-grundutbud som obligatoriskt tillägg om 205 kr/mån
Lägenhetsnr: 56
Byggnadsår: 2017
Våningsplan: 7 av 9
Hiss: Ja
Fönster: 3-glasfönster
Tv- internetutbud: Gruppavtal för TV och bredband via Com Hem. Obligatorisk kostnad på 205 kr/mån.
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energistatus: Behövs ej
Driftkostnad: El: 2400 kr/år
Driftkostnad: Vatten/Avlopp: 1200 kr/år
Driftkostnad: Försäkring: 1800 kr/år
Driftskostnader totalt: 5400 kr/år
Driftskostnader kommentar: Föreningen har individuell mätning och debitering av el. Varmvatten debiteras utifrån individuell förbrukning.
Föreningens namn: HSB BRF Finnboda Terrass i Nacka
Föreningens org.nr.: 769616-8272
Överlåtelseavgift föreningen: 1627 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 697 kr
Andelstal i brf: 0.76462 %

Kontakt


Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Alla bilder


Pendelbåten stannar ca 3 min från bostaden

Pendelbåten stannar ca 3 min från bostaden

Mysiga restaurang Docklands

Mysiga restaurang Docklands

ICA Nära (öppet 8-22)

ICA Nära (öppet 8-22)

Gym och möbelbutik med café intill hamnen

Gym och möbelbutik med café intill hamnen

Fin strandpromenad in till Slussen

Fin strandpromenad in till Slussen

Elite Hotel Marina Tower med Sturebadet

Elite Hotel Marina Tower med Sturebadet

Karta