OPTIMAL MINITVÅA MED HÄRLIG UTEPLATS 15 MIN FRÅN SLUSSEN - NACKA


Snygg mini-tvåa med alla rätt och uteplats i sydväst-läge härligt inramad av murar och växter. Endast en minut till busshållsplats där det går täta bussförbindelser till Slussen. Trygg och välmående förening med låg belåningsgrad. Optimalt planerad där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Socialt kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger underbart ljusinsläpp. Här kan du ha en bekväm vardag med lyxiga funktioner som stort badrum med tvättmaskin och duschhörna. Bra kök med bl.a integrerad diskmaskin och inbyggnadsmikro. Plats för 160-säng i sovrumsdelen, där det även finns en skjutdörrsgarderob. Massor av bra förvaring både i lägenheten och i separat förråd. Ektorp Centrum erbjuder ett brett serviceutbud med flera matbutiker, konditorier och gym precis utanför porten. Närhet till natursköna promenadstråk och motionsslingor vid Nyckelvikens naturreservat, bad i Bastusjön och Långsjön.

PLANLÖSNING

Välkomna till en lägenhet att trivas i! Denna bostad karaktäriseras av gemytlighet och komfort. Lägenheten har genomgående parkettgolv och väggar i ljus kulör. Disponeras enligt följande: 

Genom säkerhetsdörr kommer du in till hallen med klinkergolv. Förvaring finns i platsbyggda garderober och plats för hatthylla. 

Sällskapligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härligt ljusinsläpp genom fönster. Plats finns för både soffa, matbordsgrupp och sidomöbler. I anslutning till vardagsrummet finns den superschyssta sovrumsdelen där det idag står en 160-säng och en skjutdörrsgarderob. 

Kök med alla moderna funktioner. Spishäll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Vita skåpsluckor och tjusig mosaik. 

Stort, helkaklat badrum utrustat med wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med glasdörrar samt tvättavdelning med tvättmaskin och vägghängt skåp. 

Mysig uteplats inramad av murar och växtlighet. Här finns generöst med plats för både soffgrupp och grillhörna. 

 

BRF BERGKÖRSBÄRET

Brf Bergkörsbäret är en äkta förening som äger marken. Fastigheten bebyggdes 2008-2009. Föreningen innehar 53 st. bostadsrättslägenheter med en total bostadsyta om 4 252 kvm.  

Föreningens ekonomi är god. Föreningen har amorterat 1 500 000 kr senaste året och lika mycket året innan. Belåningsgraden ligger på endast 5 453 kr/kvm (2018) och föreningens byggnad är modern och i bra skick. 

Föreningen har en mysig trädgård med planteringar, sittplatser, lekplats, pergola och gräsmatta. Två cykelrum, två barnvagns- och rullstrolsrum finns.

Gemensamhetslokal med separat sovrum för övernattning, ett mindre kök, WC, bastu och dusch finns att hyra för 200 kr/dygn. Hyran är 200 kr per dygn. Lokalen kan hyras max 7 dygn i en följd. Digital-TV, bredbandstelefoni och internetanslutning (100/100 Mbit) hos Telia ingår i månadsavgiften.

Föreningen disponerar 46 st. Parkeringsplatser i eget källargarage. En bilplats i garaget kostar 750 kr/mån för föreningens medlemmar. Fri gatuparkering. 

OMRÅDE

Idylliska Ektorp erbjuder en härlig blandning av lugna grönområden i kombination med brett utbud av service och goda kommunikationer. Bara någon minut från porten finns matbutiker, konditori, gym och restauranger. För den som uppskattar naturen finns underbara Nyckelvikens naturreservat och massor av smultronställen att upptäcka vid Bastusjön, Långsjön och havet. I Ektorp finns även Nacka närsjukhus, frisör, optiker, blomsterhandel och flertalet mindre butiker.  

Vill man storhandla eller ha större shoppingutbud finns Nacka Forum med 118 butiker och 20 restauranger bara fem minuter bort med bil eller buss. Sickla köpkvarter ligger även inom bekvämt avstånd.  

Kommunikationerna till innerstan är goda. Under högtrafik går bussarna med 2-3 minuters mellanrum. Till Slussen tar du dig på ca 15-20 minuter och kan sedan ansluta till tunnelbanans linjer.

 

Fakta


Pris: 2 095 000 kr
Adress: Ektorpsvägen 5A
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Nacka
Område: Nacka
Postnummer: 131 45
Boarea 33 Kvm
Rum: 1.5 rum och kök
Månadsavgift: 2943 kr/mån
Ingår i avgiften: I månadsavgiften ingår; värme, vatten, tv-paketet Telia familj, Telia fiber 100 Mbit/s och ett källarförråd.
Lägenhetsnr: 122
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2009
Våningsplan: BV
Hiss: Ja
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 129 kWh/Kvm och år
Energiklass: E
Driftkostnad: El: 3000 kr/år
Driftkostnad: Försäkring: 1200 kr/år
Driftskostnader totalt: 4200 kr/år
Driftskostnader kommentar: Schablonberäknad
Föreningens namn: Brf Bergkörsbäret
Föreningens org.nr.: 769617-6242
Överlåtelseavgift föreningen: 1150 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 455 kr
Andelstal i brf: 1.068700 %

Kontakt


Dokument

Intresseanmälan

Alla bilder


Planskiss

Planskiss

Karta