PENTHOUSE PÅ VÅN 6 AV 6 MED 3 M I TAKHÖJD OCH BALKONG I VÄSTER - HÖGDALEN


Accepterat pris. Snygg etta med helt rätt inredning och balkong på våning 6 av 6. Tack vare att lägenheten är belägen högst upp i huset är den rustad med 3 meter i takhöjd - något som är exklusivt för just detta eftertraktade våningsplan. Det möjliggör sovloft med förvaringstrappa. Mindre än 1 minut från porten ligger Högdalens T-bana på gröna linjen som tar dig till T-centralen på bara ca 18 minuter. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas. Högt i tak och mycket rymd. Förråd i källarplan finns. Fiberbredband. Cykelförråd. 2 tvättstugor finns. Modern byggnad som omnämnts i Svensk arkitektur. Lägenheten ger dig tillgång till Stockholms puls samtidigt som Högdalens centrum erbjuder sköna stunder på t.ex. Babas burgare. Vidare finns också all service som Ica, Systembolaget, gym, restauranger, apotek, Lindex, Jysk, bibliotek, badhus m.m. Högdalen är även ett naturskönt område med flera parker, grönområden och skatepark. I närheten finns också badplats och Bandängens grönområde.

PLANLÖSNING

Lägenheten är genomgående försedd med ekparkettgolv och ljusgrå väggar. Planlösningen är funktionellt utformad och de 3 metrarna i takhöjd skapar rymd som ger den boende känslan av exklusivitet och komfort samtidigt som det finns avskildhet i och med det platsbyggda loftet.

Hall
I hallen finns det rum för förvaring i form av både byrå och klädhängare. I gången, som leder från hallen in till kök och
vardagsrummet, finns garderober med spegeldörrar.

Badrum
Intill hallen ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med kommod, spegelskåp, dusch med glasväggar, golvvärme och wc.

Kök
Köket är öppet mot vardagsrummet vilket skapar en social och trivsam stämning när man har middagsgäster över. Köket är vitt och bänkskivan i svart. Det är ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns det diskmaskin, kyl/frys, spis och fläkt.

Vardagsrum
I vardagsrummet finns sovloft, plats för soffa, vardagsrumsbord och TV. En praktisk hylla skapar snygg förvaring samtidigt som den fungerar som trappa upp till sängen. Vardagsrummet löper ut genom dubbeldörrar mot härlig balkong i västerläge med kvällssol. 

 

BRF LJUSPUNKTEN

Bostadsrättsföreningen Ljuspunkten är en äkta bostadsrättsförening. Inflyttning till lägenheterna skedde 2007. Fastighetens totala byggnadsyta är 2 872 kvm, varav bostadsytan uppgår till 2 642 kvm och lokalytan till 230 kvm. Bostadsrätterna är fördelade på totalt 78 bostadsrätter, varav 74 st är 1:or. Källarförråd tillhör. I huset finns två tvättstugor till förfogande. Utöver detta finns även en gemensamhetslokal som kan hyras av medlemmarna, cykelförråd, garage och soprum. Föreningen äger marken. Juridisk person godkänns ej. Delat ägande godkänt.

På gatorna råder kostnadsfri datumparkering. Centrumparkeringen ligger på andra sidan gatan där det krävs p-skiva. Föreningen har 11 garageplatser och 2 parkeringsplatser utomhus. Dessa kan hyras av föreningens medlemmar. Garagehyra 500 kr/mån. Liten kö.

Föreningen sänkte avgiften under 2017 med 5 %. Föreningen har efter det även lagt om lån vilket ger föreningen ett gynnsamt ekonomiskt läge. Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig fram till år 2038. Inga större renoveringar planeras då föreningens byggnad är så pass modern. Besök gärna föreningens hemsida för mer info - länk här i annonsen.

 

OMRÅDET

Lägenheten ger dig tillgång till Stockholms puls samtidigt som Högdalens centrum erbjuder sköna stunder på t.ex. Babas burgare. Vidare finns också all service som Ica, Systembolaget, gym, restauranger, apotek, Lindex, Jysk, bibliotek, badhus m.m. Högdalen är även ett naturskönt område med flera parker, grönområden och skatepark. I närheten finns också badplats och Bandängens grönområde som är supermysigt att besöka. 

Högdalen är en av södra Stockholms största kommunikationspunkter. Ett antal bussar går till bla. Farsta, Huddinge, Balingsnäs, Älvsjö, och Liljeholmen. Från Globen går även tvärbanan i flera riktningar. I Högdalens Centrum finns flera skolor och goda kommunikationer via T-banan med gröna linjen som tar dig till T-centralen på 18 min. 

 

 

Fakta


Pris: 2 000 000 kr accepterat pris eller högstbjudande
Adress: Skebokvarnsvägen 376, vån 6
Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Stockholm
Område: Högdalen
Postnummer: 124 50
Boarea 33 Kvm
Rum: 1 rum och kök
Månadsavgift: 2382 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV, sophämtning
Ingår ej i avgiften: Obligatoriskt tillägg bredband tillkommer om 160 kr/mån
Lägenhetsnr: 604
Byggnadsår: 2006/2007
Våningsplan: 6 av 6
Hiss: Ja
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud: Fiberbredband via Telia ingår i avgiften som obligatoriskt tillägg. Kabeltvgrundutbud via ComHem. Bostadsrättsinnehavaren bekostar router.
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 133 kWh/Kvm och år
Driftkostnad: El: 1800 kr/år
Driftkostnad: Försäkring: 360 kr/år
Driftskostnader totalt: 2160 kr/år
Driftskostnader kommentar: Försäkring avser bostadsrättstillägget till hemförsäkringen
Föreningens namn: Brf Ljuspunkten
Föreningens org.nr.: 769614-3515
Överlåtelseavgift föreningen: 1183 kr
Pantsättningsavgift föreningen: 473 kr
Andelstal i brf: 1.410 %

Visningar


Måndag 06 april
00:00
Bokade visningar - Klicka på boka för din visningstid.

Kontakt


Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Alla bilder


Karta