STHLMS COOLASTE BUTIKSLOKAL PÅ ATTRAKTIV ADRESS - VASASTAN


Budgivning pågår. Tuff, snygg och rå butikslokal på den välbesökta esplanaden Vanadisvägen i Vasastan överlåtes. Perfekt som t.ex. butik, studio, showroom, kontor. Ca 4 m i takhöjd respektive 3 m & 2,3 m i de olika rummen. Yta om ca 31 kvm fördelat på 3 rum. Modern glasdörr inramad av ett jugendfönster och skyddad av gallergrind. Förmånlig hyra om 5 000 kr/månad inklusive VA, värme och varmvatten. Fastighetsskatt tillkommer om ca 295 kr/mån. Hyran är exklusive moms. Hyran löper just nu med en rabatt om ca -1 642 kr/mån fram till sommaren. Därefter 1 år med en hyresrabatt om ca -733 kr/mån. Mycket förvaringsmöjligheter i lokalen. Strategiskt läge i Vasastan, mycket goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Ca 150 m till pendelstationen Odenplan som har uppgång på Vanadisvägen - perfekt för kunder och den dagliga pendlingen. Ca 150 m till matbutiker för de dagliga inköpen. Närhet till Odenplans T-bana och påfart på E4/E18/E20. Promenadavstånd även till SATS-gym för lunchträning.

PLANLÖSNING

Denna unika butikslokal är uppdelad i 3 rum. Lokalen är genomgående ljus och fräsch med kalkvita väggar. Det första butiksrummet är rymligt med hela 4 meter i takhöjd. De kalkvita väggarna och betonggolvet skapar en rustik känsla. Ljusinsläpp från den vackra dörren med överljus i jugendstil.  

En halv trappa upp kommer man till det andra rummet som har en separat wc med handfat och även ett handfat i större rummet. Takhöjd ca 3,1 m. Här finns plats för förvaring men även för pentry/kök om man önskar.

Ytterligare en halv trappa upp kommer man till det tredje rummet med ett stort fönster och ca 2,3 m i takhöjd. Beroende på verksamhet kan detta rum ta form i kontor, mötesrum, produktion m.m. 

Möjligheterna är många i denna snygga lokal.

 

VASASTAN

Vanadisvägen 23 ligger härligt till i Vasastan med kort promenad till Odenplan med T-banestation, pendeltåg och bussar. Gott om parkeringsplatser både på gatan och möjlighet att hyra p-plats i närliggande garage. I närområdet finns allt från flertalet matbutiker till härliga restauranger och butiker. Här har du lika nära till anrika Tranan som nya L'Avventura. Du har även en kort promenad till inte mindre än tre olika SATS-gym, bland annat Torsplan i nya Hagastaden där du kan träna med utsikt över hela Stockholm. Här finns många parker för en promenad på rasten, bland annat Vanadislunden med vanadisbadet, Vasaparken, Observatorielunden och Hagaparken. Kort promenad till Brunnsviken med bad och mysiga Stallmästaregården. 

 

 

Fakta


Pris: 150 000 kr eller högstbjudande
Adress: Vanadisvägen 23
Ägandeform: Hyresrätt - Lokal
Kommun: Stockholm
Område: Vasastan
Postnummer: 113 46
Rum: 3

Kontakt


Intresseanmälan

Alla bilder


Karta