VACKER TOMT MED HÖGT LÄGE OCH UTSIKT - MALMKÖPING/FLEN


Vacker villatomt med högt, soligt läge och härlig utsikt över det öppna Sörmländska landskapet. Bra läge med närhet till Eskilstuna, Strängnäs & Malmköping såväl med buss som med bil. Ca 15 min till tågstation i Flen. Tomten har uppväxta lövträd och är lättillgänglig med lugn väg nedanför. Här har du chansen till en vackert, högt belägen ny villa/fritidshus i ett härlig omgivning med närhet till sjö & bad. Mycket liten insyn. På tomten finns en stor jordkällare. Till Stockholm endast strax över 1 timme vilket ger effektiv pendling. Byggrätt enligt bygglovsansökan till kommunen. Egen brunn och eget avlopp behöver anläggas i samband med byggnation. Endast ca 7 km till idylliska Malmköping med all service. Här finns allt från skidbacke till camping med populär badplats. Matbutiker, skola, bensinsstation och Systembolaget. Dunkerskolan erbjuder F-6. Spara ca 120 000 kr tack vare fri fastighetsskatt i 15 år för nybyggt hus!

MALMKÖPING

Malmköping är en vacker plats med mycket vacker stadskärna. Här finns inspirerande sekelskiftesbebyggelse av varierande karaktär präglad av främst lägre byggnader med träfasad och puts tillsammans med inslag av kullersten. Förrutom de vackra gatorna i centrum finns även Heden där diverse trevliga arrangemang äger rum varje år, allt från bakluckeloppisar till stora Malmköpings marknad. Malmköping erbjuder ett brett urval av aktiviteter. Här finns skidanläggning, en populär camping med vacker badplats och restaurang, fotbollsplaner och sporthall. Europaskolan Malmköping för mellan- och högstadie samt Malmaskolan med klasser från förskola till mellanstadie ger ett bra utbud av utbildning. I Malmköping finns även finns matbutiker i form av Hemköp och Coop samt Systembolaget, bensinstation, butiker och caféer. Malmköpings Wärdshus erbjuder allt från lunchrestaurang till spelningar och föreställningar. Plevnagården och hotell Malmköping står för bland annat konferenser och julbord. Malmköping är helt enkelt en levande liten stad med stort utbud.

Från Aronstorp är det ca 25 min med bil till Eskilstuna. Ca 35 min med bil till Strängnäs. Till Flen som bland annat har tågstation är det endast ca 15 min.

 

 

Fakta


Pris: 300 000 kr eller högstbjudande
Adress: Aronstorp 11
Fastighetsbeteckning: ARONSTORP 1:14
Ägandeform: Friköpt - Tomt
Kommun: Flen
Område: Malmköping Flen
Postnummer: 642 96
Tomtarea 1582 Kvm
Tv- internetutbud: Fiber planeras/pågår i området.
Vatten och avlopp: Eget vatten och avlopp behöver anläggas.
Taxeringsvärde totalt: 116000 kr
Taxeringsvärde tomt: 116000 kr
Taxeringsår: 2018
Taxeringskod: 210
Energistatus: Behövs ej
Driftkostnad: Övrigt: 1160 kr/år
Driftskostnader totalt: 1160 kr/år
Driftskostnader kommentar: Övrigt avser kommunal fastighetsavgift/fastighetsskatt om 1 % av taxeringsvärdet årligen. Endast till den dagen nybyggd villa finns på plats. Nybyggd villa får fri fastighetsskatt i 15 år.
Pantbrev: 4 st om totalt 913500 kr
Servitut: Officialservitut byggnad

Kontakt


Länkar

Intresseanmälan

Alla bilder


Karta